ÁPRILISTÓL ELÉRHETŐ PÁLYÁZAT!!!

napelem.jpg

Ginop 4.1.2 Pályázat

Energiahatékonyság és Fenntarthatóság a Vállalkozások Szolgálatában

 Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre inkább központi tényezővé válik a vállalkozások életében. A kis- és középvállalkozások számára pedig a legtöbb kivételes lehetőség kínálkozik ezen a téren a Ginop 4.1.2 pályázat révén.

A Ginop 4.1.2 pályázat áprilistól elérhető lesz, és kiemelkedő támogatást nyújt az energiahatékonysági intézkedések megvalósításához. Ennek köszönhetően a Kis és Középvállalkozások jelentős megtakarítására tehetnek szert energiafelhasználásuk csökkentésével, ami hosszú távon is jelentős versenyelőnyt jelenthet.
ginop_4_1_2.png

Az energiahatékonysági intézkedések nemcsak a költségek csökkentését szolgálják, hanem a fenntartható fejlődéshez és a környezetvédelemhez is. Az ilyen intézkedésekkel a vállalkozások nemcsak saját üzleti érdekeiket szolgálják, hanem felelősséget vállalnak a környezettel szemben is.

Fontos azonban felkészülni a pályázat beadására!

Ennek érdekében javasolt időpontot kérni előminősítésre, hogy a pályázat beadása előtt minden szükséges információ és dokumentum rendelkezésre álljon.

 Ha a pályázattal kapcsolatban kérdése van, vagy segítségre van szüksége a pályázat előkészítésében, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségen.

 Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Kérjen időpontot előminősítésre, és haladjon a fenntartható fejlődés útjára vállalkozásával!

Elérhetőség: palyazat@ntwork.hu

energetika_ntwork_hu_facebook_cover.png